Tocanita de ardei gras copt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ardei gras
  • 4 cepe de marime potrivita
  • 2 morcovi
  • vegeta
  • piper usturoi
  • patrunjel verde
  • marar
  • ulei
  • pasata de rosii

Mod de preparare

Ardei sa fie si galbeni si rosi.
Mai intii coacem ardei pe o tabla ,dupa ce sau copt ii curatam de coaja , cotoaresi de simburi.

Ii desfacem si asezam peun platou. Separat punem ceapa la prajit cu putin ulei si morcovu dat pe razatoarea cea mica. Dupa ce sa prajit ceapa cu morcovu adaugam ardeiu taiat marunt sau desfacut fisii, si punem vegeta dupa gust , lasam sa fiarba toate la un loc pina ce scade zeama si adaugam o lingura de pasta de rosii, mestecam bine sa se incorporeze pasta de rosii.

Cind este gata de fiert se adauga putin patrunjel verde si marar daca va place gustu .
Se serveste cu putin usturoi si mamaliguta calda.
Daca nu ti post se poate servi si cu smintina deasupra

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Savarine cu frisca
2
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
5
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Parteneri
Impletituri pufoase cu lapte
Bucataras.RO

Impletituri pufoase cu lapte

Totul a pornit de la Bucataras Ligia, cand am vazut aceste painici la ea. Atat de pofta imi era ca nu m-am lasat pana nu...

Impletituri pufoase cu lapte
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort Dobos (mic)
Gustos.RO

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)