Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei; cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se lasa sa se patrunda, dupa care se adauga rosiile taiate cubulete, se mai adauga o canita de apa, cam 100 ml si se lasa la foc mic sa se patrunda bine rosiile.
Cand rosiile sunt patrunse, se adauga galbiorii, sare dupa gust, piper macinat si ierburi aromate, se lasa sa fiarba pana scade zeama si galbiorii sunt fierti.
Se opreste focul si se adauga cateii de usturoi pisati, se amesteca, se pune un capac pe tigaie si se lasa cam cinci minute sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile.
Sa aveti pofta, dragilor!
Eu nu prea gătesc vinetele decât în salată.De data aceasta m-am gândit să le pregătesc altfel,mai ales că am găsit...
Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarellaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii