Se spala ciupercile foarte bine, se rup in buchetele mici sa se poata curata bine, apoi se pun la fiert, se fierb foarte bine, dupa care se clatesc sub jet de apa rece sa se elimine unele impuritati ce pot ramane inainte de fierbere, mentionez ca se spala mai greu un pic, dar cine iubeste ciupercile, are rabdare si indemanare.
Se toaca ceapa si se pune la prajit cu putin ulei, se prajeste ceapa pana devine translucida, asa gustul va fi unul excelent. Se adauga gogosarul taiat fideluta si se lasa sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile, dupa care se aduga rosiile taiate cubulete, se lasa la foc potrivit pana cand rosiile sunt patrunse bine, apoi se adauga sare, chilli, boia de ardei dulce, cimbru, ciupercile in buchetele mici si se mai fierb vreo 20 minute, cam asa cat sa mai scada surplusul de lichid de la rosiile zemoase, apoi se opreste focul si se serveste cu mamaliguta.
Sa aveti pofta, dragilor!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCozonacul fără frământare sau cu frământare redusă este o bunătate cu un aluat pufos și umplutură...
Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromatMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii