Se spala ciupercile foarte bine, se rup in buchetele mici sa se poata curata bine, apoi se pun la fiert, se fierb foarte bine, dupa care se clatesc sub jet de apa rece sa se elimine unele impuritati ce pot ramane inainte de fierbere, mentionez ca se spala mai greu un pic, dar cine iubeste ciupercile, are rabdare si indemanare.
Se toaca ceapa si se pune la prajit cu putin ulei, se prajeste ceapa pana devine translucida, asa gustul va fi unul excelent. Se adauga gogosarul taiat fideluta si se lasa sa se patrunda si sa se intrepatrunda gusturile, dupa care se aduga rosiile taiate cubulete, se lasa la foc potrivit pana cand rosiile sunt patrunse bine, apoi se adauga sare, chilli, boia de ardei dulce, cimbru, ciupercile in buchetele mici si se mai fierb vreo 20 minute, cam asa cat sa mai scada surplusul de lichid de la rosiile zemoase, apoi se opreste focul si se serveste cu mamaliguta.
Sa aveti pofta, dragilor!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii