Taitei cu Varza II

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitate egala de varza si taitei-lati:
  • o varza medie si o punga de taitei fara ou sau facuti in casa
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca varza fin sau se da pe raatoare. Se freaca cu sare si se lasa 15 min. Dupa care se framanta bine si se stoarce. Se caleste varza in ulei, se pipereaza dupa gust.

Intre timp se fierb taiteii in apa cu sare. Se scurg. Intr-o cratita se pune un strat de varza unul de taitei. Se termina cu taitei.

Se serveste imediat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Savarine cu frisca
4
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
5
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider