Se toaca varza fin sau se da pe raatoare. Se freaca cu sare si se lasa 15 min. Dupa care se framanta bine si se stoarce. Se caleste varza in ulei, se pipereaza dupa gust.
Intre timp se fierb taiteii in apa cu sare. Se scurg. Intr-o cratita se pune un strat de varza unul de taitei. Se termina cu taitei.
Se serveste imediat.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura aceasta are tot ce ii trebuie ca sa intre in categoria celor mai bune deserturi fara coacere. De la crema fina de...
Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii