Supa Cu Ciuperci Si Legume

Complexitate
redusa
Supa Cu Ciuperci Si Legume

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci champignon
  • 1 gulie
  • 3 legaturi de morcovi noi
  • 1 legatura petrunjel radacina noi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ceapa medie
  • 50 ml ulei
  • 1 mana orez facultativ
  • sare
  • delikat dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile le curatam, spalam si le taiem cubulete, gulia la fel. Morcovii si patrunjelul le taiem rondele. Taiem marunt ceapa si o calim pe 50 ml ulei, adaugam ciupercile si le saram lasandu-le la calit impreuna cu ceapa timp de 10 minute.

Stingem totul cu apa si adaugam apoi morcovii, patrunjelul si gulia. Lasam sa fiarba pana legumele sunt fierte si apoi adaugam patrunjelul verde tocat fin. Condimentam dupa nevoie cu delikat si sare.

Se poate adauga daca doriti si o mana de orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate