Se toaca marunt legumele si se pun la prajit in putin ulei. Se taie prazul rondele si se pune peste legume. Se lasa 5 minute la prajit dupa care se toarna apa cam 3 degete peste legume. Se lasa la fiert. Dupa ce au fiert se strecoara supa. Se paseaza legumele si se pun la loc in supa.
Daca vreti sa fie de post puneti patrunjel si serviti asa. Noua ne place putin indulcit cu lapte asa ca am adaugat un pahar de lapte.
Se serveste fierbinte si e buna pe frigul asta.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm incercat crema de unt postata de bucataras Ligia, delicioasa crema...
Tort Paste 2016Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii