Spanac cu Soia II

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac (proaspat sau congelat) 1 pachet soia (granule sau cuburi) 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Se spala spanacul, se opareste in apa cu sare 10 min. , apoi se pune in strecuratoare. Dupa ce s-a stors se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga faina desfacuta intr-o ceasca cu apa si se lasa compozitia sa se lege, amestecand din cand in cand. Se pune o lingura de tomate, se potriveste de sare, piper si se da spanacul de o parte.

Se fierbe soia in apa cu delicat 10 minute dupa care se pune la scurs in strecuratoare. Ceapa taiata marunt impreuna cu morcovul razuit se calesc in ulei, se adauga soia, pasta de tomate, sare, piper dupa gust si se lasa pe foc inca 10-15 min. Se unge un vas cu margarina, se pune un strat de spanac, apoi toata compozitia de soia la sfarsit spanacul ramas si se da la cuptor pentru 20 min.

Este foarte buna calda.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune