Spanac cu Soia II

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac (proaspat sau congelat) 1 pachet soia (granule sau cuburi) 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Se spala spanacul, se opareste in apa cu sare 10 min. , apoi se pune in strecuratoare. Dupa ce s-a stors se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga faina desfacuta intr-o ceasca cu apa si se lasa compozitia sa se lege, amestecand din cand in cand. Se pune o lingura de tomate, se potriveste de sare, piper si se da spanacul de o parte.

Se fierbe soia in apa cu delicat 10 minute dupa care se pune la scurs in strecuratoare. Ceapa taiata marunt impreuna cu morcovul razuit se calesc in ulei, se adauga soia, pasta de tomate, sare, piper dupa gust si se lasa pe foc inca 10-15 min. Se unge un vas cu margarina, se pune un strat de spanac, apoi toata compozitia de soia la sfarsit spanacul ramas si se da la cuptor pentru 20 min.

Este foarte buna calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
2
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.