Se pune ulei la incins intr-o craticioara si se caleste ceapa tocata marunt, dupa care se adauga ciupecile spalate si taiate in 4.
Dupa ce a scazut zeama lasata de ciuperci adaugam smantana lichida (lasam sa dea in doua, trei clocote), condimentam cu sare, piper, usturoiul pisat si este gata.
POFTA BUNA!
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosDaaa, știu că vor apărea și cârcoteli ;) dar uneori, ma adaptez stilului de viață modern. E o...
Tort rapid cu fructeO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii