Pregatim cuptorul la 240 de grade. Spalam vinetele, le asezam in tava si le bagam in cuptor pentru 30 min. Taiem ceapa in felul cel mai marunt posibil, si mararul il tocam la fel de marunt
Scoatem de la cuptor vinetele coapte, le curatam de coaja si le punem pe un blat de lemn unde cu un satar de lemn. Nu folosim alte obiecte deoarece in contact cu vinata se oxideaza. Alegem atele daca este cazul, daca nu punem vinetele intr-un vas, adaugam ceapa, mararul.
Stoarcem o lamaie pentru ai folosi zeama.
Saram, piperam si incepem sa mestecam turnand cate putin ulei.
Adaugam si zeama de lamaie atat cat ne permite gustul si ca sa nu si schimbe repede culoarea.
Se serveste ca aperitiv cu felii de paine sau felii de bruscheta.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAceste minunate costițe de porc au fost cele mai delicioase costițe pe care noi le-am mâncat până acum. Gustul...
Costițe picante de porc la cuptorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii