Salata de Cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi 1 kg
  • ceapa 250 gr
  • ulei 100 ml
  • sare
  • piper
  • marar

Mod de preparare

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja. Ceapa o taiem pestisor, iar mararul il tocam marunt. Cand furculita intra usor in cartof ii dam deoparte si ii curatam de coaja dupa care ii taiem dupa plac.

Punem ceapa peste ei si apoi mararul.
Asezonam cu sare si piper, turnam si uleiul, facem amestecul si poate fi servit.
Intotdeauna ca o garnitura dar la ceas de post poate fi si ca un fel 2.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc