Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Ingrediente

  • 1 vânătă mare
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • câteva roşii cherry
  • caşcaval ras
  • pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • oregano
  • mărar
  • smântână pentru servit
  • ulei

Mod de preparare


Vânăta se taie în felii subţiri.

Se presară cu sare şi se frig pe ambele părţi în tigaia grill unsă cu ulei. Se rulează şi se pun deoparte.

Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc, apoi se adaugă puţină apă şi se lasă să se înmoaie.

Se adaugă pasta de tomate, condimentele şi roşiile tăiate în jumătate. Se fierbe sosul la foc mic până mai scade. Se dă deoparte de pe foc şi se adagă caşcavalul ras.

Se toarnă sosul într-un vas de cuptor, se pun rulourile de vinete, se stropesc cu smântână, se presară cu caşcaval ras şi mărar tocat şi se dau la cuptor la foc iute pentru 5 minute.

Se servesc atât calde, cât şi reci.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Kinder Bueno
2
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Negresa (III)
3
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Prajitura cu prune, nuci si branza de vaci in aluat
5
Dulciuri

Prajitura cu prune, nuci si branza de vaci in aluat

Prajitura cu prune, nuci si branza de vaci in aluat
Parteneri
Slanina fiarta cu usturoi, boia si piper
Bucataras.RO

Slanina fiarta cu usturoi, boia si piper

Slanina fiarta cu usturoi, boia si piper
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala