Vânăta se taie în felii subţiri.
Se presară cu sare şi se frig pe ambele părţi în tigaia grill unsă cu ulei. Se rulează şi se pun deoparte.
Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc, apoi se adaugă puţină apă şi se lasă să se înmoaie.
Se adaugă pasta de tomate, condimentele şi roşiile tăiate în jumătate. Se fierbe sosul la foc mic până mai scade. Se dă deoparte de pe foc şi se adagă caşcavalul ras.
Se toarnă sosul într-un vas de cuptor, se pun rulourile de vinete, se stropesc cu smântână, se presară cu caşcaval ras şi mărar tocat şi se dau la cuptor la foc iute pentru 5 minute.
Se servesc atât calde, cât şi reci.
Poftă bună!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii