Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoi

Ingrediente

  • 1 vânătă mare
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • câteva roşii cherry
  • caşcaval ras
  • pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • oregano
  • mărar
  • smântână pentru servit
  • ulei

Mod de preparare


Vânăta se taie în felii subţiri.

Se presară cu sare şi se frig pe ambele părţi în tigaia grill unsă cu ulei. Se rulează şi se pun deoparte.

Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc, apoi se adaugă puţină apă şi se lasă să se înmoaie.

Se adaugă pasta de tomate, condimentele şi roşiile tăiate în jumătate. Se fierbe sosul la foc mic până mai scade. Se dă deoparte de pe foc şi se adagă caşcavalul ras.

Se toarnă sosul într-un vas de cuptor, se pun rulourile de vinete, se stropesc cu smântână, se presară cu caşcaval ras şi mărar tocat şi se dau la cuptor la foc iute pentru 5 minute.

Se servesc atât calde, cât şi reci.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa