Caliti in untul si uleiul incins picioarele ciupercilor tocate marunt impreuna cu morcovul, pana se inmoaie.
Adaugati ciupercile, taiate felii groase de un deget si caliti in continuare inca 5-7 min sau pana ce sunt facute. La sfarsit, condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Separat, incalziti laptele si adaugati branza taiata cubulete si parmezanul (optional).
Lasati sa fiarba cca 5 min sau pana ce branza este topita si sosul s-a ingrosat putin, amestecand continuu.
Turnati sosul peste ciuperci si lasati pe foc mic inca 2-3 min, cat sa se omogenizeze si sa se imprieteneasca aromele.
Serviti cat este cald, simplu sau ca garnitura, presarat cu patrunjel verde.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAu fost rosii destule in gradina anul acesta, asa ca am facut si bulion. Au iesit 11 l.
Bulion aromat cu ardeiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii