Caliti in untul si uleiul incins picioarele ciupercilor tocate marunt impreuna cu morcovul, pana se inmoaie.
Adaugati ciupercile, taiate felii groase de un deget si caliti in continuare inca 5-7 min sau pana ce sunt facute. La sfarsit, condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Separat, incalziti laptele si adaugati branza taiata cubulete si parmezanul (optional).
Lasati sa fiarba cca 5 min sau pana ce branza este topita si sosul s-a ingrosat putin, amestecand continuu.
Turnati sosul peste ciuperci si lasati pe foc mic inca 2-3 min, cat sa se omogenizeze si sa se imprieteneasca aromele.
Serviti cat este cald, simplu sau ca garnitura, presarat cu patrunjel verde.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii