Caliti in untul si uleiul incins picioarele ciupercilor tocate marunt impreuna cu morcovul, pana se inmoaie.
Adaugati ciupercile, taiate felii groase de un deget si caliti in continuare inca 5-7 min sau pana ce sunt facute. La sfarsit, condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Separat, incalziti laptele si adaugati branza taiata cubulete si parmezanul (optional).
Lasati sa fiarba cca 5 min sau pana ce branza este topita si sosul s-a ingrosat putin, amestecand continuu.
Turnati sosul peste ciuperci si lasati pe foc mic inca 2-3 min, cat sa se omogenizeze si sa se imprieteneasca aromele.
Serviti cat este cald, simplu sau ca garnitura, presarat cu patrunjel verde.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii