Pentru inceput se taie kaizerul bucatele potrivite, si se prajeste in ulei. Atentie: Kaizerul nu trebuie sa se prajeasca in totalitate.
Peste kaizer se pune ceapa taiata marunt, zarzavatul sau bulionul, varza taiata fideluta, iar dupa aproximativ 10 minute se opreste focul. Aceasta se condimenteaza dupa gust.
Atentie: Varza nu trebuie sa fie fiarta, deoarece va avea timp sa se faca la cuptor.
Intre timp, cat varza se va racii putin, se prepara urmatoarea compozite.
Se pune laptele batut intr-un vas si se amesteca cu malaiul, faina, praful de copt si putina sare.
Ungem o tava cu ulei, dupa care adaugam compozitia cu lapte batut si in final varza calduta.
Placinta se da la cuptor la foc potrivit, pana ce varza incepe sa se caleasca putin pe deasupra.
Se serveste calda, taiata in bucatele potrivite.
Obtional se poate servii si cu putina smantana pe deasupra.
Pofta buna!!!
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataCiorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataVa prezint prajitura din care gusti o bucatica si mananci apoi pe nerasuflate toata tava....cu aluatul...
Prajitura cu branza dulce si stafideRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii