Ingrediente

pentru aluat:
1 cub mic de drojdie proaspata (25 g)
faina cat cuprinde
3 linguri ulei de masline
400 ml apa calduta
2 lingurite sare
1 lingurita zahar
Oregano.
pentru decorat:
salam rustic,
sunca,
rosii cherry,
ardei gras verde,
cascaval ras,
ciuperci,
ketchup dulce si picant.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

35min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Pizza de casa cu aluat subtire, dar pufos, salam rustic, rosioare cherry, ardei gras verde, sunca si ciuperci

Mod de preparare:
Mai intai pregatim aluatul: se dizolva drojdia in apa calduta, se amesteca bine cu zaharul si putina faina.
Se adauga restul ingredientelor: ulei, sare, oregano, restul de apa si faina cat cuprinde.
Se amesteca bine si se framanta pana se obtine un aluat bun de intins.
De aceasta data, nu l-am mai lasat la crescut, ci l-am intins imediat. Am ales sa fac o pizza cu blat mai subtire, asa ca l-am intins mai mult, iar aluatul ramas l-am dat la frigider pentru alt preparat.

Intre timp, se preincalzeste cuptorul si, daca aveti ajutoare in bucatarie, se feliaza salamul, ciupercile, legumele si tot ce mai doriti sa adaugati pe pizza.

Se unge aluatul cu ketchup si se orneaza dupa gust. Se rade cascavalul si se da la cuptor pentru 35 de minute sau pana se rumeneste, la foc mediu.

Timp total: aprox 50 min.
Portii: o tava este suficienta pentru 4 portii mari sau 6 medii.

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/pizza-summer.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizza Summer" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza Summer