Pizza Summer

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
medie
Pizza Summer

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • 1 cub mic de drojdie proaspata (25 g);
  • faina cat cuprinde;
  • 3 linguri ulei de masline;
  • 400 ml apa calduta;
  • 2 lingurite sare;
  • 1 lingurita zahar;
  • Oregano.
  • pentru decorat:
  • salam rustic,
  • sunca,
  • rosii cherry,
  • ardei gras verde,
  • cascaval ras,
  • ciuperci,
  • ketchup dulce si picant.

Mod de preparare

Pizza de casa cu aluat subtire, dar pufos, salam rustic, rosioare cherry, ardei gras verde, sunca si ciuperci

Mod de preparare:
Mai intai pregatim aluatul: se dizolva drojdia in apa calduta, se amesteca bine cu zaharul si putina faina.
Se adauga restul ingredientelor: ulei, sare, oregano, restul de apa si faina cat cuprinde.
Se amesteca bine si se framanta pana se obtine un aluat bun de intins.
De aceasta data, nu l-am mai lasat la crescut, ci l-am intins imediat. Am ales sa fac o pizza cu blat mai subtire, asa ca l-am intins mai mult, iar aluatul ramas l-am dat la frigider pentru alt preparat.

Intre timp, se preincalzeste cuptorul si, daca aveti ajutoare in bucatarie, se feliaza salamul, ciupercile, legumele si tot ce mai doriti sa adaugati pe pizza.

Se unge aluatul cu ketchup si se orneaza dupa gust. Se rade cascavalul si se da la cuptor pentru 35 de minute sau pana se rumeneste, la foc mediu.

Timp total: aprox 50 min.
Portii: o tava este suficienta pentru 4 portii mari sau 6 medii.

Pofta Buna!

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/pizza-summer.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Oua Colorate cu Hartie Creponata
4
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Prajitura cu Afine
5
Dulciuri

Prajitura cu Afine

Prajitura cu Afine
Parteneri
Tocanita la cuptor
Bucataras.RO

Tocanita la cuptor

Am pregatit o tocanita tare gustoasa la cuptor. Am lasat bucata de carne intreaga sa se patrunda bine, apoi am taiat-o felii....

Tocanita la cuptor
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!