Piure de Macris

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Macris 500 gr
  • sare
  • ulei 150 ml
  • doua cepe
  • piper

Mod de preparare

Spalam macrisul foaie cu foaie si scoatem nervura de pe mijlocul frunzei.
Le fierbem 20 de minute bune dupa care le punem la scurs.
Calim doua cepe tocate marunt in putin ulei.

Dam prin blender macrisul fiert, adaugam ceapa calita, sarea si piperul si amestecam.
Facem completarea cu zeama de macris daca este prea gros si restul de ulei care a ramas.
Cu oua ochiuri, cu oua jumari, cu oua taranesti cu carne sarata fiarta si cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc