Cartofii se curata se taie felii ca pentru cartofii pai(mai subtiri). Uleiul se incinge intr-o cratita si se pune la prajit cartofii. Intre timp se curata si se piseaza usturoiul.
Cartofii ii lasam la prajit invartind in ei din cand in cand pana se formeaza o crusta pe fundul cratitei si cartofii incep sa se faramiteze. In acest moment punem deasupra apa atat cat sa acopere cartofii ,se adauga usturoiul pisat, sare si delikat dupa gust.
Se acopera cratita cu un capac si se lasa la fiert timp de 15 minute. Se ia capacul si se lasa sa fiarba mai departe pana apa scade si cartofii se zdrobesc devenind ca si un pireu mai gros.
Se serveste cu muraturi sau diferite salate.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaGogoșarii și conopida la oțet sunt apreciati pentru gustul lor bogat si acrisor, care poate fi savurat atat ca o gustare...
Gogosari si conopida la otet - insoteste minunat preparate calde si reciProbabil putinele sunt momentele care se pot compara cu Duminica Pastelui, cu linistea unei mese in familie, cu oua vopsite,...
Pasca cu branza si stafideAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii