Cartofii se curata se taie felii ca pentru cartofii pai(mai subtiri). Uleiul se incinge intr-o cratita si se pune la prajit cartofii. Intre timp se curata si se piseaza usturoiul.
Cartofii ii lasam la prajit invartind in ei din cand in cand pana se formeaza o crusta pe fundul cratitei si cartofii incep sa se faramiteze. In acest moment punem deasupra apa atat cat sa acopere cartofii ,se adauga usturoiul pisat, sare si delikat dupa gust.
Se acopera cratita cu un capac si se lasa la fiert timp de 15 minute. Se ia capacul si se lasa sa fiarba mai departe pana apa scade si cartofii se zdrobesc devenind ca si un pireu mai gros.
Se serveste cu muraturi sau diferite salate.
Lasagna este un preparat delicios si destul de versatil. Iata o reteta clasica pentru lasagna cu carne:
Lasagna - delicios si usor de preparatSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii