Fara cuptor pentru caa cea traditionala este coapta in cuptor
numele de parmigiana nu vine de la parmezan cum poate se poate crede mai usor ci de la modul in care se aseaza vinetele in straturi ca si jaluzelele " Parmiciana" in dialect
taiem vinata felii si o frigem pe gratar sau o puteti frige in ulei, eu am preferat gratarul
asezam intr-o tavita de unica folosinta (din cele de aluminiu subtire) pulpa de rosii cu putin ulei, felii de vinata, mozzarella si iar pulpa de rosii si tot asa pina cind terminam straturile cu mozzarella si parmezan ras
ideala ar fii o tigaie din fonta cu capac in care sa puteti pune tavita, eu am folosit o cratita de fonta smaltuita din Romania
am incalzit pe flacara cratita, am asezat in ea tavita cu parmigiana, am pus capacul si am micsorat focul la mediu, am asteptat 10 minute si iata minunea ... cratita a functionat ca un cuptor :)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii