Luam cartofii si ii taiem cubulete, apoi ii punem la fiert cu un pic de delicat. Cand cartofii sunt aproape gata ii trecem in tigaie cu putin ulei, lasam sa se prajeasca un pic apoi adaugam ceapa la prajit. Cand vedem ca e gata adaugam omleta, facand un strat peste cartofi.
Controlam din cand in cand ca e gata. Cand s-a copt intoarcem omleta cu capacul. Cand a copt omleta punem deasupra feliile de branza topita.
Pofta buna!! Usor si rapid: peace:
Se pune pe un platou rotund si intins.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii