Luam cartofii si ii taiem cubulete, apoi ii punem la fiert cu un pic de delicat. Cand cartofii sunt aproape gata ii trecem in tigaie cu putin ulei, lasam sa se prajeasca un pic apoi adaugam ceapa la prajit. Cand vedem ca e gata adaugam omleta, facand un strat peste cartofi.
Controlam din cand in cand ca e gata. Cand s-a copt intoarcem omleta cu capacul. Cand a copt omleta punem deasupra feliile de branza topita.
Pofta buna!! Usor si rapid: peace:
Se pune pe un platou rotund si intins.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii