Mazare cu Ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 125 g ciuperci
  • 1 cutie de mazare extra-fina
  • 1 ceapa potrivita
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1) Curatam si spalam ciupercile.
2) Taiem marunt ceapa, pe care o calim cateva minute in putina grasime.
3) Ciupercile taiate feliute, le prajim inca 2 min. , dupa care adaugam mazarea, amestecam, dam intr-un clocot, acoperim vasul si tinem la cald pana servim.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Prajitura Fanta
3
Romania

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura cu ciocolata si cocos
4
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca