Curatam si spalam legumele.
Fasolea se rupe in doua sau trei bucati, in functie de cat sunt de mari pastaile.
Ceapa taiata marunt se caleste in 2-3 linguri cu ulei, apoi se adauga usturoiul feliute.. Lasam putin pe foc si punem ardeiul gras taiat fasiute, morcovul si patrunjelul date pe razatoarea cu ochiuri mari.
Dupa ce le calim impreuna pret de cateva minute(si cu un strop de apa), adaugam fasolea si dovleceii taiati cuburi. Presaram cimbru, punem foile de dafin si turnam apa calda cat sa acopere legumele.
Lasam la fiert si cand sunt aproape gata adaugam pasta de tomate.
La final, potrivim de sare si punem mararul verde, tocat marunt.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii