Mancare de vinete si rosii cu cascaval

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Mancare de vinete si rosii cu cascaval

Ingrediente

  • 2 vinete de marime medie
  • 1 conserva de rosii cuburi sau pasate
  • 200 g cascaval ras
  • sare si piper
  • ulei pentru tava

Mod de preparare

Vinetele se taie in felii rotunde.
Se stropeste tava cu ulei si se pune un rand de vinete, unul de rosii si se presara cascaval.
Se procedeaza la fel in continuare cu restul ingredientelor.
Ultimul strat sa fie de cascaval.
Se acopera tava cu o folie si se da la cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute.
Se indeparteaza folia si se mai lasa 15 minute.
Se serveste cald, dar e bun si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate