Punem varza taiata fideluta si ardeiul intr-o cratita si punem apa sa treaca peste ea si o potrivim de sare dupa gust.
Se pune capacul se lasa la fiert cam 15 min, cind e varza moale se pune mararul taiat marunt.
Se face un rintas din 3-4 linguri ulei si 2 de faina punem si usturoiul pisat marunt citi catei vrea fiecare si punem sucul de rosii peste si turnam rintasul peste varza si invirtim sa nu se faca gogolosi.
Punem piper si o lingura de smantina si lasa inca 10 min la fiert.
Daca vreti sa ocoliti rintasul puneti uleiul la fiert cu varza si faina o puneti in sucul de rosii.
Eu mai pun si o lingurita de zahar sa ia din acidul sucului de rosii
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii