Punem varza taiata fideluta si ardeiul intr-o cratita si punem apa sa treaca peste ea si o potrivim de sare dupa gust.
Se pune capacul se lasa la fiert cam 15 min, cind e varza moale se pune mararul taiat marunt.
Se face un rintas din 3-4 linguri ulei si 2 de faina punem si usturoiul pisat marunt citi catei vrea fiecare si punem sucul de rosii peste si turnam rintasul peste varza si invirtim sa nu se faca gogolosi.
Punem piper si o lingura de smantina si lasa inca 10 min la fiert.
Daca vreti sa ocoliti rintasul puneti uleiul la fiert cu varza si faina o puneti in sucul de rosii.
Eu mai pun si o lingurita de zahar sa ia din acidul sucului de rosii
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii