Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, iar cand devine aurie, se adauga sare si piper, dupa gust, 2 pahare cu apa si se lasa sa fiarba cam 10 minute.
Intre timp, se curata verzele de primele foi si de cotoare si se taie julienne.
Se adauga varza tocata in mancare, se mai lasa sa fiarba cam 25 de minute sau pana se patrunde bine, apoi rosiile in bulion, dupa gust, eu am pus cam un castronel. Se mai lasa 5 minute, apoi se ia focul.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Timp: aprox 40min
Portii: 6
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/11/mancare-cu-varza-dulce-de-post.html
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii