Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, iar cand devine aurie, se adauga sare si piper, dupa gust, 2 pahare cu apa si se lasa sa fiarba cam 10 minute.
Intre timp, se curata verzele de primele foi si de cotoare si se taie julienne.
Se adauga varza tocata in mancare, se mai lasa sa fiarba cam 25 de minute sau pana se patrunde bine, apoi rosiile in bulion, dupa gust, eu am pus cam un castronel. Se mai lasa 5 minute, apoi se ia focul.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Timp: aprox 40min
Portii: 6
Pofta Buna!
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/11/mancare-cu-varza-dulce-de-post.html
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieEste pentru prima data cand gatesc tortellini. Am ales sa cumpar pe cei umpluti cu prosciuto, sa ii pregatesc intr-un sos de...
Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptorSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii