Ingrediente

100 g morcovi taiati rondele
100 g cartofi taiati cuburi
100 g fasole verde
2 cepe taiate marunt
1 ardei iute taiat marunt
1/2 lingurita boia de ardei iute
1/2 lingurita coriandru macinat
1/2 lingurita turmeric (sau curcuma)
100 g conopida in buchetele mici
100 ml lapte de cocos
3 linguri de ulei
Pentru pasta picanta
2 catei de usturoi taiati marunt
2 cm de ghimbir taiat marunt
1 ardei iute tocat
1/2 lingurita de fenel
100 g rosii taiate marunt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Ingredientele pentru pasta picanta se blenduiesc bine.
Intr-o oala, se pune uleiul, se adauga ceapa si ardeiul iute si se calesc pana se inmoaie ceapa. Se adauga morcovii, boiaua iute, coriandrul, turmericul si sare dupa gust, se amesteca bine si se da focul mic, se adauga cartofii, apoi se acopera oala cu un capac. Dupa 10 minute, se adauga conopida, fasolea verde, se pune pasta picanta facuta la blender.
Se acopera oala cu un capac si se lasa la foc mic inca 15 minute, se opreste focul si se adauga laptele de cocos si se amesteca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Legume picante" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Legume picante