Ingredientele pentru pasta picanta se blenduiesc bine.
Intr-o oala, se pune uleiul, se adauga ceapa si ardeiul iute si se calesc pana se inmoaie ceapa. Se adauga morcovii, boiaua iute, coriandrul, turmericul si sare dupa gust, se amesteca bine si se da focul mic, se adauga cartofii, apoi se acopera oala cu un capac. Dupa 10 minute, se adauga conopida, fasolea verde, se pune pasta picanta facuta la blender.
Se acopera oala cu un capac si se lasa la foc mic inca 15 minute, se opreste focul si se adauga laptele de cocos si se amesteca.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii