Legume Mexicane in Vasul Roman

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Legume Mexicane in Vasul Roman

Ingrediente

  • 500 g legume mexicane congelate
  • 250-300 ml suc de rosii
  • delikat
  • cimbru
  • usturoiu granulat sau doi catei de usturoi pisati
  • ulei de masline
  • daca doriti puteti pune si 50 g orez eu am pus mai tarziu ca mi-a venit ideea pe la mijlocul mancarii

Mod de preparare

Vasul roman il tinem in apa timp de o ora. Apoi il scurgem punem legumele congelate in vas, turnam uleiul de masline si sucul de rosii. Asezonam cu delikat, piper si adaugam usturoiul pisat sau granulat. Punem capacul peste vas si introducem la cuptor.

Pe la jumatatea timpului de coacere a mancarii putem adauga orezul si mai putem pune putina apa.

Eu am tinut in cuptor cca o ora la temperatura medie.
Se serveste cu salata de varza murata sau muraturi.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Piept de Pui Umplut

Piept de Pui Umplut

Piept de Pui Umplut
Saraberne

Saraberne

Saraberne
Cele mai apreciate rețete
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
2
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Prajitura Greta Garbo
4
Dulciuri

Prajitura Greta Garbo

Prajitura Greta Garbo
Papricas de pui cu galuste
5
Mancaruri cu carne

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Parteneri
Tagliatelle cu ciuperci, carnati si sos de rosii cu usturoi
Bucataras.RO

Tagliatelle cu ciuperci, carnati si sos de rosii cu usturoi

Sper ca nu v-ati saturat de paste pentru ca v-am mai adus si eu. Sunt foarte bune, mai ales pentru cina.

Tagliatelle cu ciuperci, carnati si sos de rosii cu usturoi
Saramura de crap
Culinar.RO

Saramura de crap

Saramura de crap
Tort de post cu mousse de ciocolata
Gustos.RO

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata