Spalati si uscati legumele. Taiati-le in bucati de aproximativ 1x5 cm. Intr-un vas cu capac, amestecati uleiul cu usturoiul, sarea si piperul. Adaugati feliile de legume si puneti capacul. Amestecati legumele bine.
Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Aranjati legumele direct pe polita. Reglati temperatura cuptorului la 240 grade c si lasati-le la 20-25 minute.
Puteti frige legumele in acelasi timp cu carnea. Puneti-le direct pe polita, alaturi de carne.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii