Se pune la inmuiat in apa nautul cel putin 12 ore. Se scurge si se pune la fiert cu o frunza de dafin, doua linguri ulei, un catel de usturoi , rozmarin, sare si boabe de piper timp de o ora.
Se poate folosi si naut din conserva care nu mai necesita fierbere.
Un morcov se rade iar calalalt se taie bastonase,se taie ceapa marunt, si se calesc in doua linguri de ulei adaugand 100 ml apa sau supa de legume. Se lasa pe foc cca 4-5 min, apoi adaugam bulionul desfacut intr-o canita cu apa calda,adaugam sare si piper macinat dupa gust si mai lasam la foc inca 5 min.
Nautul fiert si scurs de apa se amesteca cu sosul , o frunza de dafin se presara patrunjel si se da la cuptor timp de 30 min.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii