Se dau prin robot ciupercile, morcovii, cepele si se pun intr-un vas suficient de mare incat sa incapa toata compozitia de sarmale. Se adauga pasta de tomate, plicul cu Delikat, sare daca mai trebuie, uleiul de masline si se omogenizeaza compozitia.
Se scot cotoarele la gogosari, se clatesc si se umplu cu compozitie, se acopera cu felii de rosii, se pun in oala, se adauga apa, se acopera si se fierb la foc potrivit.
Se pot servi calzi sau chiar reci.
Sa aveti pofta, dragilor!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii