Fasole Icre

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fosole 500 gr
  • ulei 150 ml
  • sare
  • piper
  • mustar 75 gr
  • usturoi 4 catei
  • ceapa una

Mod de preparare

Avand de seara pusa la umflat nu facem decat sa scurgem de apa fasolea si sa o punem in alta apa la fiert. Fierbem fasolea pana se topeste in oala dupa care scurgem o parte din zeama si o frecam cu mixerul pana devine o pasta.

Luam ceapa curatata si o tocam marunt iar cu 50 ml de ulei o tragem la tigaie sa o aurim bine.
Cateii de usturoi ii curatam si ii pisam cat de mult. Amestecam totul si omogenizam din nou, asezonam cu sare si piper si cele 75 gr de mustar.
Se doreste a fi o reteta de post dar putem sa ne eschivam si sa venim alaturi cu ceva afumaturi sau jumari de la garnita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici