Fasole Icre

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fosole 500 gr
  • ulei 150 ml
  • sare
  • piper
  • mustar 75 gr
  • usturoi 4 catei
  • ceapa una

Mod de preparare

Avand de seara pusa la umflat nu facem decat sa scurgem de apa fasolea si sa o punem in alta apa la fiert. Fierbem fasolea pana se topeste in oala dupa care scurgem o parte din zeama si o frecam cu mixerul pana devine o pasta.

Luam ceapa curatata si o tocam marunt iar cu 50 ml de ulei o tragem la tigaie sa o aurim bine.
Cateii de usturoi ii curatam si ii pisam cat de mult. Amestecam totul si omogenizam din nou, asezonam cu sare si piper si cele 75 gr de mustar.
Se doreste a fi o reteta de post dar putem sa ne eschivam si sa venim alaturi cu ceva afumaturi sau jumari de la garnita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)