Fasole Batuta Instant

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Fasole Batuta Instant

Ingrediente

  • -300 ml apa
  • -1 plic de Fasole batuta-90 g
  • -2 linguri ulei (optional)
  • -1 ceapa
  • -1-2 catei usturoi
  • -25 ml ulei
  • -2-3 linguri pasta de tomate (sau bulion mai gros)
  • -sare
  • -piper
  • -verdeata, dupa preferinta (optional)
  • -alte condimente, dupa gust

Mod de preparare

Intr-un vas se fierbe apa pana clocoteste.
Se adauga treptat continutul plicului de "Fasole batuta", amestecandu-se continuu cu telul, pana la omogenizare. Se asezoneaza.

Eu am adaugat 2 linguri de ulei ca sa devina mai cremos.
Separat se caleste in uleiul incins ceapa si usturoiul tocate, pana capata o culoare aurie. Eu am folosit ceapa rosie.
Se adauga pasta de tomate sau bulion si condimente dupa gust, iar la final verdeata tocata(optional)

Se serveste fasolea batuta cu 1-2 linguri din sosul de ceapa.
Poate constitui si garnitura pentru fripturi.

Se poate consuma atat calda cat si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate