Se pune nautul in apa, cu bicarbonat, la inmuiat, pentru 14-16 ore. Nautul trebuie sa se fragezeasca, intrucat nu va fi fiert deloc.
Se spala nautul, se scurge de apa, si se baga in vasul de la robot, impreuna cu ceapa si usturoiul.
Se ameteste bine de tot, pana devine ca o pasta. Trebuie sa-l tot dati de pe perteii vasului, pana se macina bine de tot.
Se adauga restul ingredientelor, patrunjelul tocat, si se formeaza chiftelute, care se prajesc in ulei sau se baga la cuptor.
Se serveste cu sos de usturoi.
Ultimele doua poze sunt de la varianta cu zucchini. Aceleasi ingrediente, plus un zucchini ras.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustLa fel de cunoscuta in CSI ca si si placinta ruseasca cu branza pe care am postat-o anterior...
Cочники-Placinta ruseasca cu branza IIDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii