Se ia dovlecelul, se curata, se taie felii ceva mai grosute, se sareaza si se lasa putin deoparte. Se sterg apoi cu un servet de hartie de apa pe care au lasat-o, se trec prin faina si apoi prin ou si se pun in tigaia in care am pus inainte uleiul si care deja este destul de fierbinte. Se prajesc la foc mic, pana devin aurii pe o parte, se intorc apoi pe cealalta parte si se prajesc dupa care se scot din ulei, se scurg putin si se aseaza pe un platou pe care avem pus din timp un servetel de hartie (se pune pentru a absorbi uleiul ramas).
Feliile de dovlecei se servesc calde, sarate, cu mujdei de usturoi sau cu rosii, se poate chiar cu ambele. Daca aveti si paine proaspata este un deliciu.
Pofta buna si spor la treaba!
Reteta am luat-o de la Timea,am adaugat in plus merisoare,foarte bune au fost! multumesc de reteta>:D
Fursecuri cu lamaie si merisorDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevie
Comentarii