Domino de Cartofi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Domino de Cartofi

Ingrediente

  • cartofi
  • unt (margarina)
  • sare grunjoasa (am folosit sare aromatizata cu mustar facuta de mine)
  • boia dulce (facultativ)

Mod de preparare

- curatam cartofii de coaja si ii taiem obtinind o forma paralelipipedica (ca niste mici caramizi) apoi taiem fiecare cartof in felii extrem de subtiri, resturile de cartofi le folositi la alte retete

- asezam cartofii in tava si ii impingem usor cu mina ca sa se aseze oblic, apoi turnam untul topit pe deasupra

- saram si introducem tava in cuptorul deja cald, la foc mediu, verificam cu o scobitoare inainte sa scoatem tava din cuptor, cartofii trebuie sa fie moi in interior si cu o usoara crusta pe deasupra

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa