1/ Curatati si taiati castravetii in jumatate
Spalati castravetii. Taiati capetele. Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja verde- inchis a castravetilor. Taiati castravetii in jumatate, pe lungime, folosind un cutit de bucatarie.
2/ Scoateti semintele
Folositi o lingurita sau un cutit de pepene, scoateti semintele si pulpa, care in general este apoasa.
3/ Taiati jumatatile in fasii
Taiati jumatatile de castravete, pe lungime, in fasii. Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.
Daca doriti cubulete, atunci taiati jumatatile de castravete in felii groase cat vreti sa fie si cubuletele. Apoi, taiati fiecare felie in lungime pentru a creea fasii de marime egala. Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.
4/ Taiati fasiile in cubulete
Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate, pentru a creea cubulete.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii