1/ Curatati si taiati castravetii in jumatate
Spalati castravetii. Taiati capetele. Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja verde- inchis a castravetilor. Taiati castravetii in jumatate, pe lungime, folosind un cutit de bucatarie.
2/ Scoateti semintele
Folositi o lingurita sau un cutit de pepene, scoateti semintele si pulpa, care in general este apoasa.
3/ Taiati jumatatile in fasii
Taiati jumatatile de castravete, pe lungime, in fasii. Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.
Daca doriti cubulete, atunci taiati jumatatile de castravete in felii groase cat vreti sa fie si cubuletele. Apoi, taiati fiecare felie in lungime pentru a creea fasii de marime egala. Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.
4/ Taiati fasiile in cubulete
Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate, pentru a creea cubulete.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii