Cum se Curata Dovlecelul, se Taie Fasii si Cubulete

Complexitate
redusa
Cum se Curata Dovlecelul, se Taie Fasii si Cubulete

Ingrediente

    Mod de preparare

    1/ Curatati si taiati dovlecelul in jumatate

    Spalati dovlecelul. Taiati si indepartati ambele capete ale dovlecelului.
    Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja apoi, taiati dovlecelul in jumatati, pe lungime, cu un cutit de bucatarie.

    2/ Scoateti semintele
    Folosind o lingurita sau un cutit de pepene, scoateti semintele si pulpa dintre ele.

    3/ Taiati jumatatile in fasii
    Taiati si indepartati capetele curbate.
    Taiati jumatatile de dovlecel, pe lungime, in felii. Taiati feliile, in lungime, in fasii de marime egala, cat vreti sa fie cubuletele. Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.

    4/ Taiati fasiile in cubulete
    Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate pentru a crea cubulete.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

    Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

    Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....

    Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
    Mancare de urzici cu mamaliga

    Mancare de urzici cu mamaliga

    Mancare de urzici cu mamaliga
    Sarmale de post cu ciuperci

    Sarmale de post cu ciuperci

    Sarmale de post cu ciuperci
    Cele mai apreciate rețete
    Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa
    2
    Carte de bucate

    Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa

    Chec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...

    Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa
    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
    3
    Carte de bucate

    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

    Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

    Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
    Amandine III
    4
    Dulciuri

    Amandine III

    Amandine III
    Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie
    5
    Dulciuri

    Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie

    Prajitura cu Cocos si Crema de Vanilie
    Parteneri
    Chec cu portocale
    Culinar.RO

    Chec cu portocale

    Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...

    Chec cu portocale
    Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
    Gustos.RO

    Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

    Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

    Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos