1/ Curatati si taiati dovlecelul in jumatate
Spalati dovlecelul. Taiati si indepartati ambele capete ale dovlecelului.
Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja apoi, taiati dovlecelul in jumatati, pe lungime, cu un cutit de bucatarie.
2/ Scoateti semintele
Folosind o lingurita sau un cutit de pepene, scoateti semintele si pulpa dintre ele.
3/ Taiati jumatatile in fasii
Taiati si indepartati capetele curbate.
Taiati jumatatile de dovlecel, pe lungime, in felii. Taiati feliile, in lungime, in fasii de marime egala, cat vreti sa fie cubuletele. Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.
4/ Taiati fasiile in cubulete
Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate pentru a crea cubulete.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapa
Comentarii