1/ Curatati si taiati dovlecelul in jumatate
Spalati dovlecelul. Taiati si indepartati ambele capete ale dovlecelului.
Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja apoi, taiati dovlecelul in jumatati, pe lungime, cu un cutit de bucatarie.
2/ Scoateti semintele
Folosind o lingurita sau un cutit de pepene, scoateti semintele si pulpa dintre ele.
3/ Taiati jumatatile in fasii
Taiati si indepartati capetele curbate.
Taiati jumatatile de dovlecel, pe lungime, in felii. Taiati feliile, in lungime, in fasii de marime egala, cat vreti sa fie cubuletele. Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.
4/ Taiati fasiile in cubulete
Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate pentru a crea cubulete.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii