Cubulete de Conopida (Fara Glucide)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Cubulete de Conopida (Fara Glucide)

Ingrediente

  • 360 g conopida
  • 1/3 cana parmezan razuit
  • 1 lingura crema de branza
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe conopida in baie de aburi. (Eu pun conopida intreaga intr-o oala mai mare, cu 1 cm de apa in ea si o acopar cu un capac. o las cam 10 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa, pana se inmoaie un pic. Stiu ca sunt metode mai eficiente, prin care conopida nu absoarbe atat de multa apa, dar daca nu aveti intrumentele necesare, e buna si metoda asta).

Dupa ce conopida a fiert, se marunteste (fie cu ajutorul unei furculite, fie in robot).

Conopida maruntita se amesteca cu o lingura de crema de branza. Se adauga sare si piper dupa gust.

Se formeaza cubulete cu latura de aprox 2 cm, care se trec prin parmezanul rezuit.

Se pun cubuletele intr-o tava unsa cu ulei.

Se da la cuptorul preincalzit la 220 de grade, timp de 10-12 minute sau pana se rumenesc frumos.

Din cantitatile mentionate ies 14 cubulete.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars