Spalam conopida, o desfacem in bucatele cat mai mici si o punem la fiert intr-un vas cu apa si putina sare. Cand e gata, scurgem de apa si lasam sa se racoreasca.
Intr-un vas cu peretii inalti, punem buchetele de conopida fiarta, mararul intreg, uleiul de masline, sare, piper, usturoi si smantana. Mixam bine pana obtinem o pasta omogena.
Se serveste cu paine prajita sau chiar cu paine tip Wassa.
Noi am trecut-o si la pachetel.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaM-am inspirat de la Rocsy doar ca eu am mai schimbat pe ici pe colo, in functie de ce am avut la indemana.....
Salata cu ghebeMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii