Avem nevoie de o conopida pe care o desfacem in buchetele si avem doua variante:
Sa o fierbem pe aburi.
Sau in apa cu sare dupa care o strecuram.
Ungem o tava de yena cu un strat generos de unt peste care presaram pesmet (eu am pus si smintina peste pesmet dar data viitoare nu mai pun) si punem cascaval razuit.
Venim cu buchetelele de conopida, putem pune piper dupa gust si sare daca mai este nevoie peste care punem din nou bucatele de unt si cascaval.
Deasupra punem smintina, daca smintina e prea groasa o subtiem cu putin lapte sau frisca lichida.
Dam totul la cuptor pina se rumeneste.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii