Conopida se spala, se curata de codite si frunze, se desparte in buchetele. Se pun in apa cu sare si se fierb aprox 15 minute. Intre timp, se ia un servetel absorbant, se impregneaza cu ulei si se unge tava cu el dupa care se presara pesmet. Se pune deoparte. Ciupercile, se spala, se feliaza, se aseaza separat, ceapa se curata se toaca marunt si se prajeste intr-o tigaie in cateva linguri de ulei de masline (2-3 linguri). Se adauga ciupercile peste ceapa si se condimenteaza cu sare, piper si marar. Se amesteca intruna in ele pana se va evapora toata apa care au lasat-o.
Dupa ce conopida este fiarta, se scoate din apa, se scurge bine de tot, se aseaza intr-un strat in tava pregatita. Peste conopida se pun feliute de unt, apoi ciupercile, pesmet, feliute de unt, cateva linguri de smantana si se da la cuptor cam 10-15 minute, se scoate, se pune cascavalul ras deasupra si se mai da la cuptor pana se topeste branza.
Se serveste ca atare (ptr cei vegetarieni) sau langa o friptura de porc
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii