Ciupercile bine spalate, taiate in feli mai mari se inabusa in unt, acoperite la foc mic pana se inmoaie si apa lor scade, daca nu sa muiat se mai adauga apa. Cand sunt gata se adauga vegeta sau sare si piper dupa gust, marar si patrunjel amestecandu-se de citeva ori ca sa-si insusasca mai bine aroma, apoi se iau la o parte si se acresc dupa gust cu zeama de lamiie.
Se servesc calde sau reci ca fel intii sau asociate cu piure de cartofi.
Pentru o sărbătoare în familie am vrut să fac două pandișpane în frumoasele mele tâvi semirotunde și...
Desert pandispan cu fructe confiateCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii