Ciupercile bine spalate, taiate in feli mai mari se inabusa in unt, acoperite la foc mic pana se inmoaie si apa lor scade, daca nu sa muiat se mai adauga apa. Cand sunt gata se adauga vegeta sau sare si piper dupa gust, marar si patrunjel amestecandu-se de citeva ori ca sa-si insusasca mai bine aroma, apoi se iau la o parte si se acresc dupa gust cu zeama de lamiie.
Se servesc calde sau reci ca fel intii sau asociate cu piure de cartofi.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii