Intr-o cratita, adaugam uleiul si cand s-a incalzit, adaugam ceapa tocata. Lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam dovleceii curatati si taiati cubulete, apa cat sa acopere, sare si piper dupa gust.
Lasam sa fiarba bine dovleceii, oprim focul si, cu ajutorul blenderului, ii pasam (sau cu zdrobitorul de cartofi).
Intr-un bol, amestecam smantana cu faina, usturoiul pisat, adaugam peste dovlecei, punem din nou pe foc pana ce se ingroasa.
Il servim cu marar sau patrujel tocat (sau de ce nu, ca si garnitura langa friptura).
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii