In spuza jarului din soba coacem chiparusii culesi din gradina.
Ii aruncam intr-un lighean cu un praf de sare peste ei sa se poata coji mai bine.
Tocam ceapa marunt si mararul, stoarcem zeama de la lamaie.
Punem chiparusii in vas, ceapa tocata si mararul, venim cu sare, ulei si zeama de lamaie.
Sa ai parte de o iahnie de fasole si sa vii cu chiparusi copti alaturi, sau poate o tochitura ca n povesti.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii