Curatam cartofii si morcovul, apoi ii fierbem in apa cu putina sare. Cand sunt gata lasam sa se raceasca si pasam legumele. Amestecam piureul de legume cu soia, ou, pesmet, patrunjel, marar, usturoi si condimentam cu sare, piper, oregano si cimbru. Daca aceasta compozitie vi se pare prea moale mai adaugatio lingura de pesmet.
Imediat formam chiftelutele si le pudram tot cu pesmet.
Intr-o tigaie unsa cu cativa stropi de ulei prajim/coacem chiftelutele. Intre timp pregatim o salata de patrunjel si mujdei de usturoi cu iaurt.
Aceste chiftelute sunt satioase si foarte gustoase, chiar daca nu contin carne.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii