Pentru ca mi-a ramas compozitie de la lasagna de post, m-am gandit sa fac niste chiftelute. Modul de preparare al compozitiei de lasagna il gasiti aici: http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/lasagna-de-post. Compozitia de lasagna o amestecam cu pesmet si cu tofu, potrivim gustul de sare si piper si formam chiftelute. Incingem ulei intr-o tigaie, dam chiftelutele prin pesmet si le prajim. Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraAm fost in vizita la Ina si am dat peste prajitura asta, o salvasem cu mult timp in urma si acum i-a venit randul. Eu am...
Desert prajitura Baiadera by InaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii