Se coc vinetele, se curata si se clatesc, apoi se dau prin masina de tocat carne. Tot prin masina de tocat, dam si ciupercile, urzica vie, ceapa si usturoiul. Adaugam peste aceasta compozitie, sare, oregano, faina de grau si painea umezita cu apa si apoi scursa, si omogenizam foarte bine compozitia.
Punem tigaia pe foc si, cand se incinge, adaugam ulei, luam cu o lingura compozitie din castron si punem in tigaie, la prajit, apasam nitel peste chiftea sa devina plata. Le prajim pe ambele parti.
Sa aveti pofta dragilor!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii