Chiftele din vinete, urzici vii si ciuperci

Postat pe: 30-03-2017
(0)

Ingrediente

2 vinete
1 castronel de ciuperci de padure, gata fierte
o bila cat un pumn de urzici vii, gata fierte si congelate din primavara
2 cepe
1 capatana de usturoi
1 lingurita de sare
1 lingurita de oregano
3 linguri de faina de grau
4-5 felii de paine
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Timp gatire

GĂTIRE

20h
Numar portii

PORȚII

8 portii

Se coc vinetele, se curata si se clatesc, apoi se dau prin masina de tocat carne. Tot prin masina de tocat, dam si ciupercile, urzica vie, ceapa si usturoiul. Adaugam peste aceasta compozitie, sare, oregano, faina de grau si painea umezita cu apa si apoi scursa, si omogenizam foarte bine compozitia.

Punem tigaia pe foc si, cand se incinge, adaugam ulei, luam cu o lingura compozitie din castron si punem in tigaie, la prajit, apasam nitel peste chiftea sa devina plata. Le prajim pe ambele parti.

Sa aveti pofta dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftele din vinete, urzici vii si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele din vinete, urzici vii si ciuperci