Ceapa umpluta cu ciuperci

Portii
3
Timp pregatire
40 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Ceapa umpluta cu ciuperci

Ingrediente

  • 6 cepe medii
  • 10 ciuperci
  • ½ dovlecel
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam cepele si le oparim 5 minute în apa cu sare.
Le scoatem si le lasam sa se racoreasca putin, apoi scoatem miezul, lasand 2-3 randuri de foi.
Taiem felii ciupercile si dovlecelul si le calim cateva minute. Adaugam miezul de ceapa si dam totul prin blender /masina de tocat.
Adaugam faina, condimentam cu sare si piper si amestecam.
Cu o lingurita umplem fiecare ceapa si le asezam pe rand într-o tava (pe fundul careia am asezat hartie de copt), stropim cu ulei. Turnam sucul de rosii dizolvat in 100 ml apa si dam la cuptor pentru 15-20 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici