Curatam cepele si le oparim 5 minute în apa cu sare.
Le scoatem si le lasam sa se racoreasca putin, apoi scoatem miezul, lasand 2-3 randuri de foi.
Taiem felii ciupercile si dovlecelul si le calim cateva minute. Adaugam miezul de ceapa si dam totul prin blender /masina de tocat.
Adaugam faina, condimentam cu sare si piper si amestecam.
Cu o lingurita umplem fiecare ceapa si le asezam pe rand într-o tava (pe fundul careia am asezat hartie de copt), stropim cu ulei. Turnam sucul de rosii dizolvat in 100 ml apa si dam la cuptor pentru 15-20 minute.
Este unul din aperitivele mele preferate. De obicei, prepar si niste tartine pe care le umplu cu aceasta pasta, dar de data...
Pasta de ton cu ceapa rosie si castravecioriDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii