Se curata ceapa, se toaca si se pune la undit cu putin ulei. Cand ceapa este patrunsa, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati mari, se pune sare, amestec de condimente, apa cat cuprinde, foi de dafin. Se pune un capac pe oala si se fierbe totul la foc potrivit. Cand totul este fiert, se adauga ciupercile taiate, se potriveste de sare si se mai lasa la fiert inca vreo cinci minute, apoi se opreste focul.
Se curata usturoiul si se face mujdei, se amesteca cu smantana si se toarna in oala, se amesteca usor si se serveste cu mamaliga din malai alb.
O reteta abslout delicioasa. Sa aveti pofta dragilor!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii