Uscati cartofii stergandu-i cu un servet de hartie. Gauriti coaja in cateva locuri cu o furculita. Frecati coaja de o lingurita de unt. Presarati peste cartofi usturoi, sare si piper, dupa gurst. Inveliti fiecare cartof in folie de aluminiu.
Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Asezati cartofii direct pe polita, reglati temperatura la 205 grade c. Lasati-i sa se coaca 35-40 min sau pana cant puteti introduce usor furculita pana in mijlocul lor.
Inainte de a-i servi, scoateti-i din folie.
Puteti pregati cartofii odata cu carnea. Puneti-i in jurul carnii sau pe polita de sus.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii