Cannelloni cu Ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cannelloni cu Ciuperci

Ingrediente

  • 16 bucati cannelloni
  • Umplutura:
  • 10 ciuperci marisoare (champignon) 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi
  • o jumatate de conserva rosii intregi sau bucati
  • Sosuri:
  • 250ml suc de rosii
  • 250ml apa
  • 300ml lapte
  • 2 linguri de faina
  • 200g cascaval ras
  • condimente dupa preferinte

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se pune la calit in ulei. Dupa cateva minute se adauga usturoiul tocat, iar apoi ciupercile tocate si se acopera. Cand s-au immuiat ciupercile, se adauga rosiile tocate, si condimente dupa gust (sare, piper, busuioc, oregano).

Pentru sosul rosu se amesteca sucul de rosii cu sare, busuioc, oregano, se adauga apa si se toarna in vasul ce urmeaza sa-l bagati la cuptor.

Laptele se pune la fiert cu putina sare. Faina se omogenizeaza cu cateva linguri de lichid si se toarna in laptele de pe foc cand acesta fierbe. Se amesteca, la foc mic, pana se leaga (ca o smantana lichida). Se ia vasul de pe foc, se adauga condimente dupa preferinte si 2-3 linguri de cascaval ras.

Tuburile de cannelloni se umplu cu tocatura de ciuperci, si se aseaza la rand in sosul din vas. Daca va ramane tocatura, sau sos de la ea, turnati in tava dupa ca ati terminat de aranjat tuburile. Se toarna peste ele sosul alb, se presara cascavalul ras, se acopera cu o folie de aluminiu sau cu capacul vasului si se da la cuptor (30 min la 180 grade).
Din aceasta cantitate ies 4-5 portii.
Tuburile de cannelloni trebuie sa aiba suficient lichid in jur pentru a se putea hidrata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Saramura de pui

Saramura de pui

Saramura de pui
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
2
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.