Se caleste ceapa taiata fina solzi in 3 linguri de linguri de ulei. Se adauga putina supa de legume sau apa, se tine pe foc pana se inmoaie. La sfarsit, se sareaza si pipereaza. Se inmoaie feliile de paine cu lapte, se pun in tava unsa cu ulei sau unt.
Eu am folosit o tavita de 20/15 cm. Deasupra se pun 2 oua taite in felii cu aparatul de feliat oual, ceapa ... jumatate de cantitate si apoi branza topita feliata. Deasupra se pun restul de 3 felii paine inmuita in lapte, restul de 2 oua taiate si ceapa calita.
Presarati Parmigiano, stropiti cu putin ulei si presarati patrunjel tocat proaspat. . Se coace in cuptor la foc potrivit, circa 25 minute, pana se rumeneste deasupra.
Se serveste calda. Eu am mancat si rece ... pot spune ca mi-a placut ... nu a fost rea deloc.
Se poate face si cu alte ingrediente ... sunca.. ton ... diverse legume.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii