Se caleste ceapa taiata fina solzi in 3 linguri de linguri de ulei. Se adauga putina supa de legume sau apa, se tine pe foc pana se inmoaie. La sfarsit, se sareaza si pipereaza. Se inmoaie feliile de paine cu lapte, se pun in tava unsa cu ulei sau unt.
Eu am folosit o tavita de 20/15 cm. Deasupra se pun 2 oua taite in felii cu aparatul de feliat oual, ceapa ... jumatate de cantitate si apoi branza topita feliata. Deasupra se pun restul de 3 felii paine inmuita in lapte, restul de 2 oua taiate si ceapa calita.
Presarati Parmigiano, stropiti cu putin ulei si presarati patrunjel tocat proaspat. . Se coace in cuptor la foc potrivit, circa 25 minute, pana se rumeneste deasupra.
Se serveste calda. Eu am mancat si rece ... pot spune ca mi-a placut ... nu a fost rea deloc.
Se poate face si cu alte ingrediente ... sunca.. ton ... diverse legume.
va las tortul asta sa-l aveti pe dimineata, ca eu nu ma pot trezi cu noaptea-n cap sa va dau dulce la cafea :)))))
Tort cu crema de cafeaDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataReteta de prajitura pufoasa cu capsuni. Prajitura pufoasa cu capsuni reteta simpla. Retete de prajituri cu capsuni. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu capsuni
Comentarii